PARTY AGENDAHallo sexy jong stel,Wij geven onze volgende party's op zaterdag 10 september 2022 en vrijdag 7 oktober 2022 in Utrecht (Breukelen).

Zijn jullie een leuk stel tot 40 jaar dan zijn jullie van harte welkom.

Zoals jullie weten zijn we met party40down gestart om spannende avondjes voor swingers op een mooie locatie te organiseren, gericht op een wat jonger publiek.

Mochten jullie in deze doelgroep zitten en zin hebben en in de gelegenheid zijn, zien we jullie graag op de gastenlijst verschijnen.

Is één van jullie beiden net iets ouder en willen jullie toch graag een event bezoeken, dan zal het PARTY40DOWN TEAM jullie aanvraag eerst beoordelen ( stuur ons dan een mail voorzien van gezichtsfoto's van beiden) In ieder geval treedt party40down niet in discussie of detail waarom je bij iets leeftijdsverschil niet toegelaten wordt.

Zijn jullie beiden onder de 40 dan kunnen jullie je gewoon aanmelden. Op de website van SDC staat ook een gastenlijst van stelletjes die daar een account hebben, willen jullie daarop kijken of een profiel aanmaken kun je eens een kijkje op hun site nemen KLIK HIER en je kunt er 20 dagen gratis rondsnuffelen

We geven onze party's op super mooie locaties, die van alle luxe en gemakken voorzien zijn.

WAAR

UTRECHT

Op deze zaterdagen hebben we club Organza in Utrecht voor jullie gereserveerd. Deze club heeft een ruime dansvloer, rokersgedeelte, diverse erotische ruimtes, waaronder een BDSM zolder.Natuurlijk zijn er ook douches, lockers en niet te vergeten draait met mooi weer de airco op volle toeren. Contacten worden makkelijk gelegd.

Contacten worden makkelijk gelegd.

PRIJZEN

Wij hanteren een entreeprijs van 65 euro per stel en 30 euro voor een single dame. (Jullie zullen geen single heren aantreffen)

Op beide locaties zorgt PARTY40DOWN ook de hele avond voor de inwendige mens. Er worden door ons huisgemaakte hapjes geserveerd, zoals tapas, (home made) sushi, warme en koude snacks, fingerfood, zowel van vlees, vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken op deze fantastische avond. De hapjes zijn bij de entreeprijs inbegrepen. De drankjes zijn ook weer vriendelijk geprijsd.

Meld jullie tijdig aan voor onze party's. De party voor gelijkgestemde trendy jonge stellen tot 40 jaar.. want zoals jullie weten, proppen we een club nooit te vol, zodat er optimaal genoten kan worden van zowel de gezelligheid aan de bar met dansvloer, als de spannende avontuurtjes op de kamers met andere leuke trendy stellen.

We hebben "nog" geen ticketverkoop vooraf, aanmelden via mail of op de gastenlijst via SDC is voldoende. Tot op de laatste dag kunnen jullie bij een eventuele verhindering jezelf weer van de gastenlijst verwijderen.
Bij binnenkomst gaan we gelijk in sexy lingerie om er een prachtige avond van gaan maken.

FACILITEITEN bij de prijs inbegrepen:
. Gezellige Meet and Greet bars
. Jacuzzi (indien aanwezig)
. Dansvloer
. Sauna(indien aanwezig)
. Bubbelbad(indien aanwezig)
. BDSM ruimte
. Toiletruimtes / Douches
. Erotische ruimtes . Zwembad(indien aanwezig)
. Loungeruimte voor rokers en niet-rokers ((indien aanwezig) en blowen is niet toegestaan)

De hele avond serveren wij onbeperkt:
. Fingerfood
. Tapas
. Sushi
. Seafood
. Vegetarische hapjes
. Warme snacks
. Zoetigheden
. Fruit

Dresscode: Sexy lingerie gelijk na binnenkomst.

De openingstijd is 21:00 - 03:00. De binnenkomst is van 21:00 tot 22:00. Mochten jullie later zijn, laat dat dan even weten via de mail.

*komen jullie voor het eerst in een club en willen jullie iets eerder komen om te acclimatiseren, vragen te stellen etc. geef dat na jullie reservering ons even aan per mail we bieden jullie dan de mogelijkheid om een half uur eerder te komen ( zo maken jullie ook gelijk kennis met andere "First timers "

Bezoeken jullie als jong stel voor het eerst een party... geen vrees bij ons zullen jullie je gelijk op jullie gemak voelen door de amicale sfeer, waar geen verplichtingen zijn en jullie in een sfeervolle, gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen die houden van dezelfde lifestyle.

PARTY40DOWN =staat voor geil met stijl
PARTY40DOWN =alleen voor stellen
PARTY40DOWN =laagdrempelig, ook voor single dames
PARTY40DOWN =voor jonge stellen
PARTY40DOWN =feest op eerste klas locaties
PARTY40DOWN =voor stellen die weten wat ze willen
PARTY40DOWN= heeft alle begrip voor stellen die net beginnen, en is het unieke startpunt om jullie eerste clubervaringen op te doen.

Onze party's zijn van zichzelf al ge(i)lzellig genoeg, partydrugs zijn bij ons absoluut niet toegestaan!

Bevriende stellen meenemen mag, beiden zijn dan onder de veertig, anders zien we graag (indien ze nog geen sdc lid zijn) hun aanvraag voor reservering per email voorzien van portretfoto van beiden.

TER INFO PARTY40DOWN is niet het zoveelste dance event, maar een gezellige avond in een zeer luxe door ons gereserveerde club. Natuurlijk is er wel gelegenheid tot een dansje. Op onze speciale erotische avonden voor jongeren wordt er makkelijk contact gelegd.We geven geen mega grote feesten maar intiemere party's waar je makkelijk contact legt. We organiseren avondjes vanaf 20 stellen tot 150 stellen.

Spreken onze feestjes jullie aan ... en willen jullie deze niet missen. plaats je dan alvast op de gastenlijst. Na jullie reservering stuurt PARTY40DOWN (partyfortydown) jullie in de week van de party nog nadere info m.b.t. adres, parkeertips en hotels in buurt ect. Wij verwelkomen jullie graag op één van onze events.