Agenda 2024

Lieve PARTY40DOWN-vriendjes,

Nog even en dan is het eindelijk weer zover!! We zien dat iedereen die zich hebben aangemeld er al heel veel zin in hebben en dat belooft dus weer een heerlijke editie van PARTY40DOWN te worden. En wij hebben er ook meer dan zin in!! We zien een mooie mix van ervaren en nieuwe stellen, maar bovenal heeeel veeel mooie mensen!! Onze dresscode? We kleden ons altijd direct na binnenkomst om in lingerie, dus niet in lange broek en/of overhemden. Gewoon lekker de hele avond in zo min mogelijk kleren sjansen en dansen! De muziek die op onze avonden wordt gedraaid is altijd voor een breed publiek samengesteld en in een mix gemaakt door een DJ. We kunnen dus geen verzoeknummertjes draaien.

 Nog 1 keer de belangrijkste info op een rijtje:

 *  Locatie: Club Organza. Laan van Duuring 1 in Breukelen. Goed te bereiken met de auto en veel parkeerruimte op het terrein van Organza zelf.

 *  Deuren openen om 21:00 en de inloop is tot 22:00. Mochten jullie later aankomen, laat dat dan nog even weten.

 *  Het feest duurt tot 03:00 (en dan gaan ook echt alle lichten aan)

 *  ENTREE IS €65 PER KOPPEL, OF €30 VOOR EEN SINGLE DAME, DIT BEDRAG CONTANT EN GEPAST IN EEN ENVELOP MET JULLIE SDC-NAAM

 *  De kaart voor je drankjes kan wel met pin betaald worden.

 *  Geen single mannen (ook geen loslopende mannen in de erotische ruimte)

 *  Geen party drugs (ook niet van te voren) of overdadig alcoholgebruik.

 *  Respect voor iedereen! Laat iedereen in hun waarde, Nee = Nee, Bij wangedrag worden jullie vriendelijk, doch dwingend verzocht het pand te verlaten (zonder restitutie van entreegeld en gaan we kijken of we jullie nog bij ons op de feestjes willen hebben). Mocht je last hebben van andere mensen, meldt dit dan alsjeblieft bij de organisatie of het barpersoneel, wij willen namelijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt op onze feestjes.

 *  Zijn er verbeterpunten, of hebben jullie bijv. rommelige of nogal vochtige voorgangers op de matrassen, meld dat dan a.u.b. op de avond zelf, dan ruimen we het direct op of verschonen de lakens.

 *  Telefoons en andere opnameapparatuur zijn uit den boze, hou deze dan ook na binnenkomst in je jas- of broekzak of je tas én in de kluisjes. En haal ze ook pas na vertrek weer tevoorschijn, dus niet als jullie je weer aangekleed hebben, in de kleedruimte op je telefoon gaan zitten pielen.

 *  Voor de stellen die houden van BDSM en gebruik willen maken van de kinky zolder, neem je eigen zweepjes, touwen, handboeien en andere speeltjes mee, aangezien we uit hygiënisch oogpunt, dat niet hebben voor algemeen gebruik.

 *  En het allerbelangrijkste: Wees vooral jullie zelf, en heb boven alles heel veel (sexy) plezier!

En dan hebben we voor de first timers de mogelijkheid om een half uurtje eerder te komen. Dan kunnen we jullie, in alle rust en op het gemak, even rondleiden en alle tip, trick, ins and outs vertellen. Hebben jullie daar interesse in? Stuur dan even een privé berichtje (of mailtje) met het verzoek, zodat er weten wie we allemaal kunnen verwachten.

De volgende party is gepland op 10 februari

We wensen jullie een sexy weekend en tot het volgende feestje!!!!
Liefs van het PARTY40DOWN-team

10 februari

We gaan 2024 aftrappen in februari. Iedereen heeft bij kunnen komen van de decembermaand en vol goede voornemens. Wij zijn uitgerus, dus vol goede moed en heul veul zin! Dus meld je snel aan voor de gastenlijst en kom met ons mee feesten op het meest sexy en actieve swingersfeestje voor jonge stellen van (sowieso) de Benelux

Meld je snel aan via ons mail-adres Party40Down@outlook.com en zorg er voor dat je op de gastenlijst staat voordat hij weer vol is!