Wat is SDC?

Zijn jullie nog niet bekend met SDC? Zo niet, dan is onze eerste vraag zijn jullie überhaupt bekent met erotische datingsites op het internet? Als jullie er enigszins bekend zijn met erotische datingsites ( niet zijnde SDC)  dan zullen jullie ongetwijfeld weleens slechte ervaring hebben gehad, door o.a. een hoog fakersgehalte. Zeker op chatboxen en gratis datingsites … en is onderstaande herkenbaar;

Je weet bijna nooit wie je voor je hebt en na een urenlange chat met een dame of een ander leuk stel blijkt vaak gewoon een man te zijn geweest, die zich voor deed als iemand anders.Wellicht hebben jullie ook de ervaring dat je spontaan ergens een profieltje hebben aangemaakt en dit ook op een teleurstelling is uitgelopen.  Dat het weer niet tot een leuke date was gekomen, waar jullie je juist zo op verheugd hadden, maar dat je privéfoto’s had doorgestuurd waar je dan achteraf spijt van hebt.

Voor degenen, die nog geen ervaring  hebben met erotische datingsites kunnen wij ons voorstellen dat er sprake is van een grote huiverigheid met het op internet zoeken naar gelijkgestemden om mee op erotisch avontuur te gaan en jullie niet graag je gegevens bloot willen geven, laat staan foto’s sturen.

Let wel er zijn op de diverse erotische sites natuurlijk ook eerlijke mensen, maar die net al jullie ook niet in zijn om op blinddate te gaan. Het is dan ook vaak een drama van wie stuurt de eerste foto? Wij of jullie? …. En als je al van slechte ervaringen hebt gehoord of zelf hebt meegemaakt ben je er al snel klaar mee.

Nu zullen jullie ons vragen…Kunnen we dan alleen maar via clubbezoek met gelijkgestemden in contact komen?

Ons antwoord daarop “Nee zeker niet”, maar het is zaak om een goed aangeschreven website te gebruiken.

Daarvoor bevelen wij jullie www.sdc.com aan, met onze promocode 25061 kunnen jullie daar gratis meer dan een week even rondneuzen, zij het wel met beperkte mogelijkheden. KLIK HIER om naar SDC te gaan…

Of lees nog even door..:-)

Het is logisch dat de mogelijkheden beperkt zijn voor een gratis profiel, dit om fakers uit te sluiten. Onze ervaring is dat fakers zich graag ophouden op gratis sites, omdat het voor hen alleen tijdverdrijf is of voor het verzamelen van plaatjes. Zij zullen zich dan ook niet zo gauw zich inschrijven op een site waar kosten aan verbonden zijn, omdat het voor hen uiteindelijk nooit tot een echte date zal komen.

Wat kunnen jullie verwachten op SDC?

Ten eerste is SDC een wereldwijde site en waar in Nederland de meeste serieuze swingers en swingels een profiel op hebben staan. Het is dus geen advertentie site, maar een site met uitgebreide profielmogelijkheden zoals, het plaatsen van vele foto’s, video’s.
Ook van de tekst bij de profielen hebben de meeste leden werk gemaakt, zodat anderen gelijkgestemden een goede indruk krijgt van wat men zoekt…. of juist niet zoekt.

Zo kan je op de site zoeken op omgeving, of je dit nu in Nederland doet of juist op je vakantieadres….zoals we al zeiden SDC is een wereldwijde zijn met miljoenen leden.  

Het mooie van de site is dat je rustig rond kan snuffelen, leden kunt mailen en benaderen alvorens je privégegevens bloot te geven.

Ook zijn er goede interne mail opties. Er is een degelijke helpdesk mochten er problemen of vragen zijn. Er is zelfs een intern chatprogramma, welke alleen benaderbaar is voor leden. Met andere woorden alleen mensen met een profiel op SDC kunnen er gebruik van maken. Zit je eenmaal op zo’n chat kun je de gesprekspartners aanklikken en hun profiel bekijken.

Qua foto’s kun er dus veel uploaden, wat ook veel leden doen, zodat je buiten het verhaaltje ook een goede indruk krijgt hoe ze eruit zien.. .. want zeg nu eerlijk een visuele klik is toch wel erg belangrijk als je op zoek gaat naar spannende avontuurtjes.

Als jullie met onze promocode een gratis profiel aanmaken zijn de mogelijkheden om privacy reden natuurlijk beperkt, zo zie je alleen de eerste foto die bij een profiel hoort… maar wees gerust er zijn zeer veel profielen, die een redelijk herkenbaar plaatje hebben of in ieder geval een foto waarvan je al een goede eerste indruk kunt krijgen.

Nu zullen jullie zeggen, maar als we eenmaal lid zijn en we zetten er herkenbare foto’s op…dan zou het ook kunnen dat bekenden ons zien…of hebben we als nog het probleem dat we bij een klik een emailadres moeten blootgeven om herkenbare foto’s uit te wisselen….

Nou nee, ook hier hebben ze bij SDC goed over nagedacht. Je kan bijvoorbeeld rustig 50 foto’s plaatsen van jullie zonder gezicht. Ze hebben namelijk een fantastische optie dat je ook privé albums kan aanmaken waar je een wachtwoord kan koppelen. In zo’n privémapje zouden jullie dan een gezichtsfoto kunnen plaatsen. Dit mapje is voor niemand van de leden zichtbaar.. Mochten jullie contact hebben met een ander profiel en verder willen afspreken, dan kunnen jullie het wachtwoord intern doorgeven, zodat alleen zij/hij dit mapje kunnen/kan bekijken. Natuurlijk kunnen jullie het wachtwoord iedere keer opnieuw aanpassen ook met foto’s plaatsen of verwijderen is dat een kleine moeite. Het kan allemaal met een paar muisklikken.

Uploaden van foto’s duurt even, omdat deze intern door SDC worden bekeken of er geen rare dingen op staan…. want het blijft internet.

Wat is er nog meer goed aan deze site?

Bijvoorbeeld de optie dat als jullie eenmaal andere gelijkgestemden hebben leren kennen en een leuke avond met elkaar hebben gehad, dan kunnen jullie elkaar een validatie kunnen sturen.

Wat is een validatie nu weer? Een validatie is een klein kattenbelletje wat je achterlaat op het profiel wat je in real time ontmoet hebt, thuis, in een club of bij een spetterende avond als bij ons ?. Andere profiel kunnen dan zien dat jullie echt zijn. Zo zie je dus al snel dat je hier met echte profielen te maken hebt. Natuurlijk zijn stellen, die er al wat langer opzitten ook al vaker gevalideerd. De site dateert namelijk al vanaf begin jaren ‘00.

Een ander pluspunt is dat er een goede partykalender op de site aanwezig is en organisatie zoals die van ons er een partyprofiel hebben. Ook op een partyprofiel kan je goed zien wat je kan verwachten op de party. Dit zijn feesten, soms groot ,soms klein, soms privé die in je omgeving plaatsvinden.

Natuurlijk kun je de verblijfslocatie aanpassen, als jullie bijv. een maandje naar Spanje gaan dan kan je je locatie ook de plaats in Spanje zetten. Zodra je dit hebt aangepast en dan kijkt wie er in de buurt online is krijg je de mensen, die wat spannends zoeken in die omgeving en natuurlijk ook de partylijs met data van feesten die daar worden gegeven.

Zelf zijn we al jaren lid van SDC en hebben zowel privé als met onze party’s zeer goede ervaringen. Onze gastenlijst staat dan ook altijd op SDC en omdat wij onze party’s daar op de agenda zetten kunnen de SDC leden gemakkelijk bij ons reserveren en zien wie er nog meer komen. Met 2 muisklikken staan jullie dan op de gastenlijst zonder verder heen en weer ge-email, wie jullie zijn ect…

Tevens zien jullie ook alle andere leden die aangemeld zijn en als jullie de optie aanzetten dat jullie iedere keer op de hoogte gehouden willen worden als ook een ander profiel zich aanmeldt voor de party, dan krijgen jullie daar automatisch een email van binnen ..dus de voorpret begint allang voor onze feestavond.

Sommige vinden het leuk om elkaar via de gastenlijst al wat af te tasten. En steevast maken wij natuurlijk ook mee dat mensen via SDC bij ons afspreken, want het kan zijn dat het voor zowel de een als de ander het wat moeilijk is om thuis iets te organiseren.

Nu wij altijd op super de luxe locaties onze feestjes geven waar men buiten de gezelligheid van alle gemakken wordt voorzien …De avond wordt verzorgt met hapjes, aanwezigheid van loungeruimtes, kamers, zwembad en/of bubbelbad is dat vele malen minder omslachtig dan het boeken van een hotelkamer. ( want als de klik er niet is.. ben je in ieder geval in op een luxe locatie waar meer te beleven is)

Mochten jullie inmiddels enthousiast genoeg zijn .. ga dan nu eerst zelf even een kijkje nemen op SDC. Als jullie je via ons inschrijven sturen we jullie op SDC een uitnodiging om daar van onze groep lid te worden. Eenmaal aangemeld zullen we jullie ook voorzien van wat tips hoe een geslaagd profiel aan te maken, waar op te letten etc.  KLIK hier om naar een SDC profiel aan te maken.

Natuurlijk mogen jullie ons ook persoonlijk op onze party’s van alles vragen. Sowieso als jullie nog niet echt bekend zijn in met de swingerslifestyle… wij ons leren jullie snel mensen kennen en zullen jullie je zeker op jullie gemak voelen.